Welkom bij Psychotherapiepraktijk IJsselstein


In mijn psychotherapiepraktijk behandel ik mensen vanaf 18 jaar  met diverse klachten zoals persoonlijkheidsproblematiek, angstklachten, depressieve klachten, spanningsklachten, burn-out en psychotrauma.  

Sinds 2014 is de geestelijke gezondheidszorg verdeeld in generalistische basis GGZ en gespecialiseerde GGZ. In mijn praktijk is uitsluitend specialistische zorg mogelijk. 


De gespecialiseerde GGZ is bedoeld voor mensen met ernstige psychische problemen of instabiele problematiek, bijvoorbeeld persoonlijkheidsproblematiek. Dan kan het  psychotherapeutische proces langer duren. In dit geval kan er gedacht worden aan een schematherapie of inzichtgevende/psychodynamische psychotherapie.

Heeft u het gevoel dat u vastloopt in uw leven? En ziet u soms geen mogelijkheden om er op eigen kracht uit te komen? Dan kan het heel effectief zijn om deskundige hulp te zoeken. 

Voor veel mensen is de stap naar de geestelijke gezondheidszorg  niet makkelijk. Als u echter eenmaal de stap naar mijn praktijk hebt genomen, krijgt u altijd een persoonlijke benadering. Ongeacht met welke klachten en problemen u komt. Ik zie u als mens: niet als patiënt. Dit houdt in dat ik kijk wat u nodig hebt om zich beter te voelen. Omdat ieder mens anders is, ga ik met u op zoek naar wat voor u het beste is. Om zo gezamenlijk uw problemen te overwinnen.


 

 

 

.